<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=229563" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето кои са на...

Невиждано-над 200 хиляди ще подкрепят Шотландия в Мюнхен

13 Юни 2024
0 80

Невиждано-над 200 хиляди ще подкрепят Шотландия в Мюнхен. Абсолютната истерия за срещата между Германия и Шотландия вече е налице. Феновете на островитяните буквално заляха мюнхенския площад Марианплатц, където се забавляват ден преди първия мач от Европейското първенство, пише Gong.bg.

По информация на BBC в баварската столица на Германия в петъчния ден ще присъстват над 200 хиляди шотландци, като е ясно, че огромна част от тях няма да могат да бъдат на „Алианц Арена“.

Медията съобщава за семейство Ървайн, което пътува чак от Пърт, Австралия, но Гари, Ким и техните синове – Рос и Грег, нямат пропуски за мача на стадиона на Байерн Мюнхен.

За тяхното пътуване бащата твърди, че не знае колко време ще е престоят им в Мюнхен и са дошли за „няколко напитки и пеене на песни“.

Надявам се на хубаво време в Германия, тъй като сега в Австралия е зима. Взел съм си всички горнища на моята родина и мога да остана за повече дни“, казва Гари Ървайн.

Ето кои са най-възрастните играчи, които ще участват в Евро 2024

Невиждано-над 200 хиляди ще подкрепят Шотландия в Мюнхен
Снимка: iStock

Германските власти са разтревожени в известна степен как ще се справят с цялата тази тълпа. Все пак домакините са се погрижили и са организирали няколко фен-парка. Там може да се наблюдават срещите от Евро 2024. Един от феновете пък реши да охлади страстите в южната част на Германия. Той влезе в емблематичния фонтан в центъра на Мюнхен.

Невиждано-над 200 хиляди ще подкрепят Шотландия в Мюнхен

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции