<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=229651" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Оказа се, че и...

Полицаи арестуваха двама мъже, опитали се да ги подкупят

14 Юни 2024
0 96

Полицаи арестуваха двама мъже, опитали се да ги подкупят. Те са направили опит да избегнат по-нататъшни санкции, след като били спрени за проверка, пише bTV.

Поредни мними полицаи измамиха 93-годишна жена в София (видео)

Едната ситуация е възникнала късно снощи, когато 32-годишен мъж е бил спрян за проверка на бул. “Симеоновско шосе” в София. В него униформените намерили две пликчета с растителна маса.

Мъжът подхвърлил две банкноти по сто лева до полицейската кола с цел да избегне санкция. След това побягнал като извадил и пистолет. С цел овладяване на ситуацията, ако мъжът направи опит да стреля с пистолета си, полицаите произвели изстрели със служебното си оръжие.

Полицаи арестуваха двама мъже, опитали се да ги подкупят
снимка: iStock

След това мъжът е арестуван, като е установено, че има криминални регистрации.

При другия случай, отново вчера, отзовали се на сигнал, полицаи, забелязали съмнително поведение на мъж. Те му поискали личните документи, но вместо личната карта, 59-годишният мъж подал на полицаите банкнота от 50 лева. Последвало задържането му, а справка в регистрите показала, че той е криминално проявен.

Коментарът на “Господарите”

Недопустимо е хора с нарушения да се опитват да подкупват органите на реда. За съжаление обаче те дръзват да прекрачат закона, защото прекалено много години корупцията в България беше на преден план. Радваме се да разберем, че има и съвестни полицаи, които не са готови срещу определена сума да пропуснат от наказание нарушителите!

Полицаи арестуваха двама мъже, опитали се да ги подкупят

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции