<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=229716" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ПП-ДБ е похар...

Нов тренд в социалните мрежи отказва жените от връзки

15 Юни 2024
0 1397

Нов тренд в социалните мрежи отказва жените от връзки. Хиляди жени качват видеоклипове, в които описват как са “изтрезнели” от момчетата и възхваляват ползите от това да си без партньор. Те не използват никакви приложения за запознанства, не ходят на срещи и със сигурност не започват никакви романтични връзки. Така накратко може да бъде обяснена новата тенденция, която завладява социалните мрежи.

Трендът стана известен онлайн под името “boy sober”  и включва едногодишна забрана за всякакви срещи и секс. Вместо това жените са призовавани да отделят времето за себе си. И да се концентрират върху бъдещите си лични цели, разказва Булевард България.

Манията започва в TikTok, когато 26-годишната Хоуп Уудард споделя за едногодишната почивка, която си е взела от секса и излизането по срещи.

Това е станало, след като е осъзнала, че човекът, когото е харесвала, всъщност не се е интересува особено много от нея.

@justhopinalong

My favorite would you rather

♬ original sound – Hope Woodard

През цялото време проверявах телефона си като луда. А после осъзнах, че на него не му пукаше за мен“, споделя Уудард.

Затова през ноември тя поставя началото на своята “трезвеност” от мъжете. И обещава, че ще се въздържа от тях за цялата 2024 г. Хоуп изтрива всичките си приложения за запознанства и започва да документира преживяването с клипове в TikTok пред аудиторията ѝ от половин милион последователи.

Сред позволените неща обаче е флирта. 26-годишната жена казва, че той не само е нормален, но и препоръчителен.

Трендът бързо придобива популярност и хиляди жени се включват в него, като споделят впечатленията си в социалните мрежи. Видеата с хаштаг #boysober имат хиляди гледания в TikTok.

Не всички обаче са убедени в идеята за “въздържане от мъже”. Някои потребителки в TikTok смятат, че не биха успели да правят това за цяла една година. И дори това по-скоро би им навредило.

Уволниха стюардеси заради расистко видео в TikTok (видео)

Нов тренд в социалните мрежи отказва жените от връзки

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции