<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=229954" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Историческия...

НАП запорира имоти на лидера на “Величие” Ивелин Михайлов (видео)

19 Юни 2024
0 1345

Националната агенция за приходите (НАП) запорира 13 имота на Ивелин Михайлов от партия „Величие”, както и сградата на бившия пионерски лагер в област Провадия. За запорите на приходната агенция съобщи първо сайтът BIRD.

От НАП заявяват, че единствената официална информация, която те могат да предоставят, е публикувана на сайта им и на електронния им портал. Но там информация, свързана с Михайлов няма.

Фирми на Ивелин Михайлов от партия “Величие” имат над 600 хил. лева задължения към НАП

Проверка в Имотния регистър на Агенцията по вписванията показва, че през годините Михайлов е имал редица запори на имуществото си. Последните са само от преди четири дни. Сред запорираните тогава имоти е и бившият пионерски лагер, който се намира край село Староселец.

НАП запорира имоти на лидера на &#8220;Величие&#8221; Ивелин Михайлов (видео)

Припомняме, че преди дни директорът на Националната агенция за приходите Румен Спецов разпореди данъчни проверки на фирмите, свързани с Ивелин Михайлов и неговия „Исторически парк“.

Причината – информация на BIRD, според която дружествата на Михайлов са натрупали над 650 000 лева задължения към приходната агенция.
Точно преди седмица пред Михайлов каза, че до две седмици ще плати всичките си задължения. Той е съдружник в десетина фирми със съпругата на скандалния бивш кмет на Пазарджик Тодор Попов. Освен с необяснимото си богатство, Попов е известен като фаворит на Борисов и Пеевски. Свързани с Михайлов фирми и самият той в лично качество са натрупали почти един милион лева задължения към НАП.

Видео: bTV

НАП запорира имоти на лидера на “Величие” Ивелин Михайлов (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции