<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=230131" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Момиченце па...

Ето какво е състоянието на детето, паднало от третия етаж във Враца

20 Юни 2024
0 186

Ето какво е състоянието на детето, паднало от третия етаж във Враца – момиченцето е без опасност за живота, съобщиха от bTV.

По-рано днес стана ясно, че 7-годишно дете е паднало от прозореца на третия етаж на жилищен блок в областния град. Сигналът на инцидента е подаден около 9 часа от жилищния квартал “Дъбника”.

Момиченце падна от третия етаж на блок във Враца

Ето какво е състоянието на детето, паднало от третия етаж във Враца

Екипи на Спешна помощ се отзоваха на мястото и линейка откара детето до МБАЛ “Христо Ботев”. Съобщава се, че момиченцето е със счупен крак и натъртвания, но няма опасност за живота му.

Стана ясно, че детето е полетяло от прозореца на кухнята на дома си, като е паднало от близо 9 метра височина. То е било оставено само в жилището, тъй като майката е била на работа, а бащата е излязъл да купи закуска. След като бащата излязъл, момиченцето се е събудило и се е паникьосало, че е само. Съседи са го чули да плаче и да казва, че е заключено. Детето е скъсало комарника на прозореца и е паднало.

Коментарът на “Господарите”

Радваме се, че детето е невредимо! Този случай обаче ни подтикна да призовем всички родители да бъдат отговорни към децата си! Ако знаете, че детето ви ще се разстрои като види, че ви няма вкъщи, оставете му бележка или намерете друг начин да го уведомите за вашето отсъствие! В тази нелепа ситуация за щастие няма много тежки последствия за здравето на детето! Но в друга може и да има… Затова бъдете отговорни родители!

Ето какво е състоянието на детето, паднало от третия етаж във Враца

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции