<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=230204" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Десподов бла...

Кастингите за шоуто „Пееш или лъжеш“ вече започнаха (видео)

20 Юни 2024
1 188

Кастингите за шоуто „Пееш или лъжеш“ вече започнаха. Сцената на новия сезон на „Пееш или лъжеш“ по NOVA ще посрещне атрактивни, артистични и различни участници, готови да убедят цяла България, че притежават певчески талант.

Шоуто има няколко кръга: липсинг, кратко пеене и представяне. Накрая гост звезда избира един участник, с когото пеят в дует и тогава се разбира дали участникът пее или лъже.

Кастингите за шоуто „Пееш или лъжеш“ вече започнаха (видео)

Музикалното шоу „Пееш или лъжеш” се завръща на екран, запишете се за кастинг

Търсят се най-атрактивните пеещи или лъжещи, че пеят участници.

Аз с нетърпение очаквам да чуя готините хора, които ще ни зашеметят с гласовете си и съм сигурен, че ще се появят още нови хора, защото кастингите продължават“, споделя режисьорът на предаването Рафи.

Кастингите за шоуто „Пееш или лъжеш“ вече започнаха (видео)
Снимка: стопкадър/видео NOVA

Смисълът на това шоу е пеещите да са много пеещи, а лъжещите да са много лъжещи. Да създадеш история, която да звучи правдоподобно и да изглеждаш като човек, който пее добре, да изиграеш липсинга все едно си най-добрият певец на света, и когато ти пуснем микрофона, и се чуе как пееш, да е страшно врещене. Може да спечели някой, който има много талант, или някой, който няма никакъв талант“, допълва продуцентът на шоуто Кирил Кирилов-Кико.

Кастингите за шоуто „Пееш или лъжеш“ вече започнаха (видео)
Снимка: стопкадър/видео NOVA

Не се притеснявате, ако пеете трагично и вашите приятели ви го кажат. Значи сте за нашето предаване!“, категоричен е Рафи.

Кои ще бъдат звездите на сцената и кои ще са хората, които ще застанат до тях? Колко забавно може да бъде едно фалшиво музикално изпълнение – очаквайте тази есен! А ако искате и вие да сте сред тях, ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА КАСТИНГ!

Кастингите за шоуто „Пееш или лъжеш“ вече започнаха

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции