<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=230277" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бляскав стар...

Какво да правим, когато няма предавания по телевизията? (Коментарът на редактора)

21 Юни 2024
0 121

Какво да правим, когато няма предавания по телевизията? Времето ни е толкова запълнено с неотложни задачи постоянно, че трудно успяваме да си правим каквито и да било планове. Винаги обаче се намират 2-3 часа, които плътно да бъдат усвоени и напоени от телевизионните предавания, които този път са избрани да бъдат на екрана. Как иначе ще бъдем наясно с “топ темите”, които всеки срещнат яростно обсъжда? 

Българските предавания: Наръчник за бъдещи продуценти (Коментарът на редактора)

Ако вие сте от хората, които не обичат и не гледат предавания, то този коментар не е за вас! Вие вече перфектно знаете как да оползотворявате полезно времето си! Ние сме тук, за да подскажем на другата част от българското население какво да прави със свободата си, когато няма нищо за гледане – извън, разбира се, нашите репортажи и забавни видеа, които винаги си струва да ви отнемат няколко минути на ден! 

Ето и нашите топ 10 идеи: 

  1. Усвояване на по-дългия ден – колкото и дълги часове да бъде работният ви ден, със сигурност ще ви остане време за вечеря навън или разходка с приятели! Не бързайте да се прибирате, усвоете дългата нощ, изпийте по коктейл и чак тогава се приберете! 
  2. Между 20 и 23 часа съществуват и по-интересни неща за гледане, но НАВЪН – с настъпването на топлото време, културните мероприятия се увеличават все повече. Кино на открито, нощ на музеите, отворени концерти и фестивали. Единствено се изисква от вас да проверявате официалните сайтове на градовете и да откривате мероприятията. Посещавайте ги, заслужават си! 
  3. Време за тренировка – не е лъжа, че “спортът е здраве”, затова е важно да намираме време за тренировка! Няма предавания, няма застояване на дивана – сега е моментът да обърнем внимание на себе си! 
  4. Започване на книжна поредица – докато предаванията вървят по телевизията, трудно се намира свободна минута за дочитането на книгата, чакаща на нощното шкафче. Е, сега е точното време да завършим започнатото и дори да започнем нова поредица! Книгите обогатяват, важно е да им отделяме необходимото внимание! 
  5. Вечери, отдадени на изкуство – все повече хората отделят време за изкуство, защото съществуват места, които предлагат рисуване с вино, с епоксидна смола, с влажни бои и какво ли още не. Има и такива за изработка на глинени съдове. Красотата на собственото ти творение е незаменима, затова не забравяйте, че може да творите докато се забавлявате! 

И още 5:

  1. Пътешестване – денят е много дълъг и спокойно може да си спретнете пътуване дори и близо до вкъщи. Разгледайте какви забележителности, еко пътеки и културни местности има около вас. Потегляйте с два сандвича и достатъчно вода, и отделете време да бъдете сред природата! Защо пък и да не отделите време за конна езда?
  2. Семейни сбирки – често семейните събирания водят до скандали, но от онези полезните, които ни карат да се замислим над живота и ако трябва – да променим нещо в настройката си! Събирайте се с близките си, правете си скара на открито и си говорете до късно! 
  3. Изпробване на нови рецепти – всяко домакинство достига до момента, в който еднообразието започва да дразни. Едни и същи рецепти, готвени до краен предел на омръзване, почти всяка седмица. Ето, сега няма какво да ви разсейва по телевизията и за което да бързате да сготвите, за да не го изпуснете! Купете си нова кулинарна книга или разгледайте различен сайт за рецепти. Набележете си няколко и започвайте приготвянето им! Бон апети!
  4. Купонясвайте – плажните партита започнаха. Намерете ги, изберете тоалет, поканете приятели и отивайте! Няма нищо по-приятно от хубава музика на открито и малко повече танци! 
  5. Пропуснатите филми – отлагали сте гледането на някой нов филм или сериал? Вече имате свободно от предавания време, в което да му се насладите. А ако все още нищо не сте си харесали – разгледайте какви български филми има по кината и отидете на прожекцията им. Българското кино си заслужава! 

Важно!

С тези 10 идеи се надяваме, че ще ви стимулираме да откривате повече време за себе си, близките си и красотите около вас. Да, предаванията са начин да се разсеем от собствените си проблеми и да похейтим чуждото неприятно поведение. Но не забравяйте, че фокусът винаги сте самите вие! Отделяйте време за повече красиви и стойностни неща! 

И все пак, ако ви се гледа нещо актуално, но критично за родната действителност, ние от gospodari.com винаги имаме какво да ви предложим!

Автор: София Спасова 

Какво да правим, когато няма предавания по телевизията? (Коментарът на редактора)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции