<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=230292" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Обвинената з...

Украинецът, шпионирал в ТЕЦ “Марица изток 2”, остава в ареста (видео)

21 Юни 2024
0 85

Украинецът, шпионирал в ТЕЦ “Марица изток 2”, остава в ареста. Софийският градски съд взе това решение за 23-годишния гражданин с украински паспорт. Определението обаче може да се обжалва, предаде bTV.

Младият мъж беше арестуван във вторник (18 юни) той беше арестуван в държавната топлоцентрала „Марица Изток 2“. В негово притежание бяха открити дронове, мобилни телефони и сим карти.

Украинецът, шпионирал в ТЕЦ &#8220;Марица изток 2&#8221;, остава в ареста (видео)

Задържаха 23-годишен украинец за шпионаж на ТЕЦ “Марица изток 2” (видео)

Разследването какво е правил той в топлоцентралата и дали и какво точно е снимал продължава. Според експерти проникването в стратегически обект като ТЕЦ „Марица Изток 2“ е сложно.

„ТЕЦ „Марица Изток 2“ се охранява с жива охрана и с технически средства. Това става чрез контрол на достъпа на служителите, нощно видеонаблюдение и живи обходи. Охраната си е свършила работата, защото лицето е задържано“, обяснява криминалист.

Полицията не уточняваа ясно ли е вече откъде е проникнал мъжът.

Този младеж трябва да понесе последствията за своите деяния, ако бъде установено, че е шпионирал в полза на друга държава! Продължаваме да следим случая!

Украинецът, шпионирал в ТЕЦ “Марица изток 2”, остава в ареста

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции