<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=230635" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нови избори в...

Мила Роберт съчета българското знаме с това на ЛГБТИ общността в едно изпълнение – сезираха прокуратурата (видео)

25 Юни 2024
0 856

Мила Роберт съчета българското знаме с това на ЛГБТИ общността в едно изпълнение – сезираха прокуратурата. Обвиненията към нея са по повод музикалното ѝ участие на “София Прайд”.

За изпълнението си певицата беше облечена с къса впита рокла с шарка на националния ни флаг. В хода на представлението си обаче тя я съблече, а отдолу беше със същия тип рокля, но в цветовете на знамето на ЛГБТИ общността.

България губи милиарди заради дискриминацията спрямо ЛГБТИ+ хората

ВМРО сезира прокуратурата, защото е поругала българския флаг. От клипче в TikTok от “Куберовъ воинъ” също ще подадат сигнал до прокуратурата за случилото се.

Мила Роберт съчета българското знаме с това на ЛГБТИ общността в едно изпълнение &#8211; сезираха прокуратурата (видео)

Действията на изпълнителката предизвикаха вълна от негативни реакции, коментари и заплахи в социалните мрежи. Мнозина укориха дъщерята на Ваня Щерева, че е поругала националното знаме, което е наказуемо по чл. 108, ал. 2 от Наказателния кодекс.

Отбелязваме, че за поругаване на националните символи е предвидено наказание до 2 години затвор и 3 000 лв. глоба.

Мила Роберт се извини за действията си чрез публикация в своя Instagram профил. “България е моят дом. България е дом и на стотици хиляди ЛГБТИ хора”, отбеляза тя.

Видео: Facebook

Коментарът на “Господарите”

Уверени сме, че певицата е могла да покаже толерантността си и своята подкрепа към ЛГБТИ+ общността, без да се налага да използва националния ни флаг. Заради екстравагантното си поведение изпълнителката неведнъж си е навличала неприятности, но този път е засегнато българското достойнство! Надяваме се поеме отговорност и да понесе последствия за действията си!

Мила Роберт съчета българското знаме с това на ЛГБТИ общността в едно изпълнение – сезираха прокуратурата

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции