<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=230882" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Варненски ос...

Варненка твърди, че бившият ѝ я е заплашил с убийство (видео)

27 Юни 2024
0 92

Варненка твърди, че бившият ѝ я е заплашил с убийство. По думите на Жаклин Костова мъжът, с когото е разделена от 5 години, неведнъж е влизал в апартамента ѝ и е отправял обидни квалификации, разказва NOVA.

Протест срещу насилието над жени в София след поредното убийство

Жената е подала сигнали в полицията и агресивният мъж е задържан за срок до 24 часа. „Всичко започна преди 6 месеца, когато бащата на детето ми разбра, че имам човек до себе си. Заплашваше да ме изгори жива и ми казваше, че си представя как ме хвърля през терасата. Каза, че ще изпрати хора, които да ме нападнат, и ще ми вземе детето”, спомня си Жаклин.

Бившият ѝ си позволил да я удари пред детето им, нападнал и новия ѝ приятел, допълни потърпевшата. Все още обаче Жаклин не е поискала ограничителна заповед, защото вярвала, че агресията ще спре.

Варненка твърди, че бившият ѝ я е заплашил с убийство (видео)
снимка: NOVA

Жената разказа, че през последните месеци тя и приятелят ѝ са вложили много средства, за да ремонтират неговия апартамент, в който да заживеят заедно. Бившият ѝ мъж редовно я питал кога ще се местят и заплашил, че ще запали имота. Точно когато ремонтът бил готов, апартаментът бил взломен и залят с животински фекалии.

„До този момент не са събрани доказателства за физическа агресия срещу госпожа Колева. Лицето е призовано и му е съставена преписка. Той има стари криминални прояви и е осъждан”, подчерта началник участък Владиславово към III РУ-Варна ст. инсп. Даниел Михов.

Коментарът на “Господарите”

Докога институциите ще вдигат рамене и ще казват, че няма какво да направят, защото нямали доказателства? Настояваме за моментална реакция на съответните органи и адекватни мерки срещу този насилник!!! Заради такива като него стотици, ако не хиляди жени, живеят в ежедневен страх! Страх, че може да няма утре! Затова призоваваме всяка жертва на насилие да не мълчи, за да може насилниците да си получат заслуженото!

Само преди дни стана ясно, че друг системен насилник дори е убил жена, но все още присъда няма. Насилието се превръща в норма, благодарение на институциите, които го игнорират. Понякога, защото насилниците “имат човек”, където трябва. Друг път – от немарливост. А много често и от пълно бездушие.

#НеНаНасилието

Сигналите за домашно насилие у нас са се увеличили многократно

Перничанин отива на съд – счупил ребро на жена си при побой

Жена е с тежка телесна повреда в следствие на домашно насилие

Отново домашно насилие – млад мъж от “Люлин” удрял в лицето приятелката си

33-годишен мъж преби жена на булевард в Стара Загора

55-годишен мъж изнасилвал ученичка в продължение на една година (видео)

Жена беше пребита до смърт от приятеля си, дъщеря ѝ я намира в безпомощно състояние (видео)

Пребитата с метален прът жена от Благоевград: Още живея в страх (видео)

Варненка твърди, че бившият ѝ я е заплашил с убийство (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции