<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=230901" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Българските ...

Борисов обвинява недоволството срещу ГЕРБ за това, че още не сме в еврозоната (видео)

27 Юни 2024
0 286

Борисов обвинява недоволството срещу ГЕРБ за това, че още не сме в еврозоната. “Заедно с Хърватия щяхме да влезем и ние, но тогава започнаха протестите срещу нас, и затова няма евро. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.” Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

“Няма институции, няма единна политика, дори не можем да приемем нещо да сработи – това всичко е наследено, и виновниците са тези, които го започнаха – това са ПП-ДБ, Божков и Радев, всички, които са протестирали”, допълни Борисов.

Българските институции се разминаха в очакванията си за влизане в еврозоната

“Експертното правителство е глупост, при нас всички са експерти. Най-стабилното е кабинет между първата, втората и третата сила. Всички останали партии могат да помогнат с експерти да бъдат вкарани в правителството. Казах на колегите от ПП-ДБ – да преформатираме правителството, защото вече вашата тежест е 22 депутати към нашите 68 народни представители и не е логично да искате цялата власт, плюс регулатори и служби”, категоричен е лидерът на ГЕРБ.

Той е на мнение, че в 50-ото Народно събрание никой не може да състави правителство.

Борисов обвинява недоволството срещу ГЕРБ за това, че още не сме в еврозоната (видео)

Финансов експерт: Еврото е заложник на проруски политически интереси (видео)

Той нарече коалицията “най-корумпираната партия, която се нарича антикорупционна опозиция”, но накрая заключи:

Той отново се върна към тезата, че вместо да чертят червени линии, останалите политически сили биха могли да излязат и да си кажат условията да подкрепят кабинет на ГЕРБ. Дори изтъкна, че партията му била спряла да напада коалицията и се оплака, че от отсрещната страна чувал “разсърдени хора, които дори не искат да върнат жеста”.

Видео: “Дневник”

Класически Борисов – за едно и също нещо първо обвинява протестите срещу собствената си партия, а после колегите си от коалицията. В крайна сметка е известно, че самият той има интерес да не ни приемат в евврозоната. Хубаво е обаче, че винаги измисля “най-подходящото” оправдание…

Борисов обвинява недоволството срещу ГЕРБ за това, че още не сме в еврозоната

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции