<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=231262" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Опасно кръст...

Арестуваха шофьор, стрелял по кола, в която имало дете

01 Юли 2024
0 249

Арестуваха шофьор, стрелял по кола, в която имало дете. Задържаният е 31-годишен бургазлия, а ситуацията се е разиграла вчера на автомагистрала “Тракия”, предаде NOVA.

Oт ОД на МВР-Бургас съобщават, че причината за стрелбата е засичане по пътя. Става ясно, че в автомобила, по който е стреляно, е пътувало семейство от Сливен с 12-годишно дете.

Колата е изпреварена от лек автомобил с бургаска регистрация, чийто водач рязко навлязъл пред тях. И двете коли спрели встрани на пътя. 34-годишният мъж от първото превозно средство се насочил към автомобила на бургазлията, крещял и блъскал по стъклото заради опасната маневра.

Полицай простреля 19-годишен плевенчанин

Арестуваха шофьор, стрелял по кола, в която имало дете
Снимка: iStock

След като мъжът не му отворил вратата, мъжът от сливенския автомобил се върнал към колата си, а през това време бургазлията произвел изстрел с газов пистолет, след което потеглил.

Арестуваният е направил пълни самопризнания. Той предал доброволно оръжието, заедно с пълнителя и осем боеприпаса.

Коментарът на “Господарите”

Все повече се убеждаваме, че живеем в някаква видеоигра, а не в България. При засичане на пътя, веднага с отбива, започва саморазправа, вади се оръжие и се стреля. Това си звучи точно като сценарий от GTA, например. Подобно поведение, от страна и на двамата водачи, е недопустимо! Радваме се, че няма пострадали, но за пореден път призоваваме всички водачи да бъдат толерантни на пътя! Дали ще стигнете до морето с половин час закъснение, не заслужава да отнемете човешки живот!

Арестуваха шофьор, стрелял по кола, в която имало дете

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции