<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=231283" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето и какво е ...

Ивелин Михайлов призова депутатите от “Величие” да подкрепят ГЕРБ-СДС

01 Юли 2024
0 596

Ивелин Михайлов призова депутатите от “Величие” да подкрепят ГЕРБ-СДС. Той отправи апела си за подкрепа на правителството в социалната мрежа X.

Когато мама и тате се карат: Лидерът на “Величие” поиска Ивелин Михайлов да му се извини

Николай Марков зачеркна Ивелин Михайлов и обяви себе си за единствен лидер на “Величие”

“Въпреки че съм само обикновен член на партията, ще препоръчам на депутатите от “Величие” да подкрепят кабинета, предложен от Росен Желязков и ГЕРБ. Моментът е такъв, че трябва национално обединение. “Величие” вече управлява с ГЕРБ във Ветрино, най-красивата, богата и просперираща община в България, където се завърнаха хиляди българи от чужбина. Няма причина да не можем да постигнем същото и за цяла България”, пише в поста на Михайлов.

Ивелин Михайлов призова депутатите от &#8220;Величие&#8221; да подкрепят ГЕРБ-СДС
снимка: iStock

Припомняме, че партия “Величие” бе изненадата на това Народно събрание заради новата си поява. Твърде в началото обаче започнаха неразбирателствата между Ивелин Михайлов и Николай Марков, които се водеха лидери на партията. Очакваме да видим какво по-нататък ще се случи с подкрепата на новата партия!

“Изненадата” на тези избори партия “Величие” с първи коментар за резултатите

Ивелин Михайлов призова депутатите от “Величие” да подкрепят ГЕРБ-СДС

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции