<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=231425" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж е бил отв...

Ето какво свърши 49-ото Народно събрание

02 Юли 2024
0 94

Ето какво свърши 49-ото Народно събрание – цялата работа служебният премиер Димитър Главчев събра в отчета на Министерски съвет, публикуван днес.

Служебното правителство даде отчет за свършената работа само ден след предложения от ГЕРБ кабинет. Като голям свой успех Главчев и министрите му посочват “своята основна задача” – организацията и провеждането на изборите за Народно събрание и Европейски парламент. Те са определени като “честни и прозрачни”. Главчев видя успех и в борбата с купуването на гласове.

Ето какво свърши 49-ото Народно събрание
Снимка: Министерски съвет

“Министерството на вътрешните работи положи сериозни усилия за максималното ограничаване на практики, свързани с “купуване на гласове”. Изборният ден премина спокойно, без сериозни инциденти и нарушения на обществения ред. 16 хил. служители на МВР бяха ангажирани с охраната на изборните секции и отработване на получените сигнали за нарушения в реално време”, посочиха още в отчета.

Останалите т.нар. успехи в различните области (здравеопазване, образование, туризъм, енергетика, финанси, спорт, социална политика и т.н.) са описани подробно в документа.

Кой какви сметки си прави за изборите? (Коментарът на “Господарите”)

Коментарът на “Господарите”

Ние от “Господарите” следяхме изкъсо работата на служебния кабинет. Затова си позволяваме да направим следното предложение: В края на всяко правителство да се изтъква не само свършената работа, но и тази, която остана несвършена. А, скъпи приятели, всички знаем, че тя е много…

Питаме! Колко насилници продължават да тероризират жертвите си и до днес? Колко честни хора се сблъскаха с несправедливости заради корумпираната ни система, в която, ако нямаш пари и връзки, си никой? Колко трудолюбиви хора останаха на улицата, защото не могат да свържат двата края заради безумно високата инфлация и смешно ниските доходи? Колко хора не получиха лечение заради липса на специалисти или апаратура?

И това са само малка част от въпросите, над които ви оставяме да размишлявате до следващите избори. Които изглежда ще са скоро! Помислете добре преди отново да изберете, или по-скоро да НЕ изберете, хората, които искате да ви управляват!

Ето какво свърши 49-ото Народно събрание

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции