<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=231435" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Известен акт...

Coldplay изненадаха английските си фенове със специален гост на сцената (видео)

02 Юли 2024
0 201

Coldplay изненадаха английските си фенове със специален гост на сцената. Звездата от „Завръщане в бъдещето“ Майкъл Джей Фокс се появи, свирейки на китара, на концерта на групата в Гластънбъри.

Актьорът беше диагностициран с болестта на Паркинсон през 1991 г. на 29-годишна възраст.

Фронтменът на рок бандата насочи светлините на прожекторите към актьора, докато той излизаше на сцената в инвалидна количка и с китара в ръце. Вокалистът Мартин описа актьора като легенда, след което каза на феновете си, че Фокс е бил ключова причина за събирането на Coldplay. „Основната причина да сме в група е, че всички обичаме „Завръщане в бъдещето“, каза той.

Coldplay включват в свое парче гласовете на стотици хиляди фенове от над 200 държави

Актьорът взе участие в изпълнението на песента “Fix You” на британската група.

„Ти завинаги ще бъдеш нашия герой. Ти си един от най-удивителните хора на Земята, г-н Майкъл Дж. Фокс. Благодарим ти“, заяви вокалистът на бандата.

Интересното е, че това не е първата изява на актьора с групата. През 2016 г. Фокс се появи на музикалната сцена с рок групата, изпълнявайки хитовата песен “Johnny B. Goode”, която свири и във филма „Завръщане в бъдещето “.

Видео: Х

Видеоклипове със сълзливи фенове, които се радват на изпълнението, бързо се разпространиха в социалните мрежи! Адмирации за бандата! Трогателен жест!

Coldplay изненадаха английските си фенове със специален гост на сцената

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции