<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=231446" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Осъдиха усло...

Не бързайте да си плащате “Гражданската отговорност”

02 Юли 2024
0 298

Не бързайте да си плащате “Гражданската отговорност”, тъй като ще се разкарате напразно. От няколко дни проблем в електронната система на Гаранционния фонд блокира работата на застрахователните компании в страната, предаде БТА.

Възпрепятствано е издаването на полиците по задължителната за водачите „Гражданска отговорност”. Застрахователите твърдят, че от дни нямат връзка с платформата.

“Системата не работи от събота. Бяхме информирани, че е планирана профилактика с цел подобряване на услугите, предлагани от Гаранционния фонд за няколко часа от 28 до 29 юни. Вчера системата обаче също не проработи. Днес, 2 юли, отново нямаме връзка с платформата”, споделя потърпевш застраховател.

Махат стикерите за „Гражданска отговорност“

Не бързайте да си плащате &#8220;Гражданската отговорност&#8221;

Вдигат цената на застраховката „Гражданска отговорност“ за нарушителите на пътя (видео)

Според тях няколко пъти досега през годините системата се е сривала. Проблемът е водил до голямо напрежение сред собствениците на автомобили, възпрепятствани да ги управляват заради невъзможността да им бъдат издавани полици „Гражданска отговорност”.

От Гаранционния фонд съобщават, че очакванията са проблемът да е разрешен и утре да бъде възстановено нормалното функциониране на страницата.

Дали това обаче ще стане не е сигурно. И да искаш да си платиш, за да не те глобят, не можеш заради проблем със системата! Така че, скъпи приятели, не бързайте към офиса на застрахователя си, за да не си загубите времето. Съветваме тези, на които полицата е изтекла, да не предприемат пътувания, за да не бъдат глобени! Все пак сме в България, не забравяйте!

Не бързайте да си плащате “Гражданската отговорност”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции