<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=231489" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Андрей Гюров ...

“Да се оттегли”: Конгресмен демократ призова Байдън да не се кандидатира за президент

03 Юли 2024
0 83

“Да се оттегли”: Конгресмен демократ призова Байдън да не се кандидатира за президент. Това е Лойд Догет, представител на Тексас. Според него Джо Байдън не е успял “да защити ефективно многобройните си постижения” в дебата с Доналд Тръмп.

Дарители в смут от представянето на Байдън в дебата с Тръмп

“Байдън трябва да вземе болезненото и трудно решение да се оттегли”, заяви Догет, цитиран от News.

&#8220;Да се оттегли&#8221;: Конгресмен демократ призова Байдън да не се кандидатира за президент

“Решението ми да направя тези силни резерви публично достояние не е взето лесно. Нито пък по някакъв начин намалява уважението ми към всичко, което президентът Байдън е постигнал”, каза Догет.

“Признавайки, че за разлика от Тръмп, първият ангажимент на президента Байдън винаги е бил към нашата страна, а не към себе си, аз се надявам, че той ще вземе болезненото и трудно решение да се оттегли. С уважение го призовавам да го направи”, сподели още конгресменът с 15 мандата в Конгреса.

Слабото представяне на 81-годишния Байдън се видя от поддръжниците му. Изборите са през ноември, а вече хората се питат дали това е най-силният кандидат на демократите.

“Да се оттегли”: Конгресмен демократ призова Байдън да не се кандидатира за президент

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции