<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=231586" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тонове опасн...

КАТ отказва да хване шофьор, избягал от катастрофа (РЕПОРТАЖ)

03 Юли 2024
1 4452

КАТ отказва да хване шофьор, избягал от катастрофа, сигнализира потърпевшият при инцидента Димитър Касъров. Той разказа за случилото се пред репортера ни Виктория Симеонова.

През април Касъров е ударен от автомобил, каран от видимо неадекватен шофьор. След инцидента виновният водач бяга, но мотоциклетист успява да заснеме колата му. Така Касъров подава информацията в КАТ. Оттам изпращат екип след 30 минути и отказват да преследват водача. Уверяват го, че имат цяла година срок да го намерят. В това време не е ясно колко инциденти може да причини.

КАТ отказва да хване шофьор, избягал от катастрофа (РЕПОРТАЖ)

Касъров успява да открие виновния шофьор. Уговаря среща с него, след като вижда обява за продажба на автомобила, участвал в катастрофата. Уви, от полицията отказват да се отзоват на молбата на потърпевшия да отидат на тази среща, за да задържат въпросния водач и да му наложат санкция.

Застрахователната компания на виновния водач изисква документ от полицията, за да плати обезщетение на пострадалия. Уви, този документ може да бъде издаден едва след откриването на водача. А явно желание той да бъде открит от органите на реда липсва.

Ние ще потърсим представителите на МВР, за да разберем защо се стига до нелепата ситуация и защо не разследват случая. Дотогава ни сигнализирайте за всякакви подобни абсурди на gospodari.com.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции