<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=231671" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: От "Величие" т...

Марков си призна всичко: Няма пари за кафе, няма партия, а Михайлов е със семпъл ум (видео)

04 Юли 2024
0 7975

Драмата и разприте между лидера на “Величие” Николай Марков и създателя на партията Ивелин Михайлов продължават. В същото време, в свои изказвания двамата постоянно разкриват детайли и събития, от които личи дълбоката разединеност и липса на подготовка в редиците на парламентарната група.

Има много тежко зависими депутати, обвързани в различни финансови схеми и те не могат да взимат самостоятелни решения. Вие ще разберете кои са. Марков е човек със семпъл ум и посткомунистически възгледи, които аз не изповядвам. Това, което той иска да гласуваме с “Възраждане” аз не го приемам.” коментира Марков.

Той отрече да е говорил за министерски постове, но каза, че има по-ранни такива, в които Ивелин Михайлов говори за тях: “Има записи, които предхождат тези, в които той говори за министерски постове. Никой не е предлагал тези постове“.

Марков си призна всичко: Няма пари за кафе, няма партия, а Михайлов е със семпъл ум (видео)
Източник: БТА

Марков отново подчерта, че Ивелин Михайлов е член на партията и попита в качеството на какъв “уволнява депутати“.

Той е член на една партия, която говори по всички медии и всички го канят да говори като член на партия. Има ли друг член на партия, който се кани навсякъде да определя кой ще е депутат и кой не.”, казва още той.

Председателят коментира и написания по-рано от него статус във Facebook:

Днес е ден на изпитание. Предстои ми да взема тежки решения. Има и такива дни в човешкия живот. Вярвам, че има Бог и той гледа във всяко човешко сърце. Нека днес погледне всичко и внимателно в моето. И да реши. Той да реши, не грешниците като всички нас да решават. И да съдят. Понякога всичко приключва за миг! Малко хора го осъзнават.”

Когато мама и тате се карат: Лидерът на “Величие” поиска Ивелин Михайлов да му се извини

Ами всичко може да приключи. Животът на човек приключва за миг. Може да приключат идеите, мечти. Могат да приключат парламентарни групи. То няма такава партия (“Величие”), няма структури. Ние сме в парламента, защото хората са гласували за нас, но ние нямаме структури в страната. Никъде не е имало. Правихме кампания“. говори Марков, като коментира, че е възможно да се откаже от председателското място.

“Ще ви поканя всички медии да чуете открито това, което се случва. Ще искам открито заседание на парламентарната група, в която вие да прецените.”

“Господин Михайлов играе от много време жертвата. Него всички го убиват. Обаче той е мултимилионер и ходи без охрана. Аз нямам пари да си купя кафе, но той поне има пари да си купи охрана, а няма. Което значи, че не се чувства заплашен.“, каза още той.

Вчера Ивелин Михайлов отвърна на ударите.

На среща в Разград той заяви, че иска Марков и зам.-председателката Виктория Василева да бъдат изключени от партията, като ще бъде пусната петиция. По думите му, ако не успеят в начинанието, то групата ще се разпусне и депутатите ѝ ще останат независими.

Ние сме предприели мерки, те ми се обадиха тези, които спазват това, което сме обещали на хората. Ако утре не успеят да махнат полковник Марков и Виктория Василева, ще разпуснат групата, за да могат да работят като независими депутати, защото можем да свършим работа. Иначе всичко се забива.”, заяви Михайлов.

Скъпи приятели, това е резултатът от апатията ни на последните предсрочни избори. Едни хора решават да направят партия, която влиза в парламента без да иска, но и без програма, структура и управление. Просто ей така, за да се завъртят едни пари. Както казва и самият Марков, тя реално не съществува.

Ние от “Господарите” ще продължим да следим с интерес новите епизоди от сериала “Величие”, за да видим дали в края на сезона няма да се стигне до неочаквани обрати.

Видео: Novini.bg

Марков си призна всичко: Няма партия, няма пари за кафе, а Михайлов е със семпъл ум (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции