<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=231676" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Война в ДПС! Б...

Аталай: Единият председател на ДПС е автентичен, а другият е много амбициозен (видео)

04 Юли 2024
0 328

Аталай: Единият председател на ДПС е автентичен, а другият е много амбициозен. В този дух се изказа пред журналисти днес вече изключения депутат от групата на Движението за права и свободи.

“Призовавам партията да остане цяла. Ако някой смята, че с гонене на авторитети ще стане по-авторитетен, няма как да го постигне. ДПС има достатъчно съпротивителни сили. Когато някой посегне на непреходните ценности на партията, те се проявяват”, коментира той.

Аталай: Единият председател на ДПС е автентичен, а другият е много амбициозен (видео)
Снимка: Скрийншот, видео NOVA

По негови думи това си проличава и от структурите на партията. На въпрос защо от ДПС са гласували на два фронта вчера, Рамадан Аталай отговори: “Нормално е, че двамата съпредседатели на ДПС са гласували различно за проектокабинета “Желязков”. Единият води автентичната политика, което не личи, защото не е от активните. По всяка вероятност обаче ще стане. Другият е много амбициозен. Дано си постигне амбициите”.

Той отново потвърди, че в партията “има разногласия между г-н Доган и г-н Пеевски, между партията и начина на управление на партията”.

Видео: NOVA

Разкол между Пеевски и Доган в ДПС (видео)

Вчера Рамадан Атайлай разкри за разкола в ДПС – между Делян Пеевски и Ахмед Доган. За това си действие той беше изключен от политическата формация. Неговите разкрития обаче бяха потвърдени вчера при гласуването за кабинета “Желязков”, където една трета от ДПС гласуваха “против”, а останалите “за”. Мислим, че и сами можете да се досетите, кои кои са…

Мирише на нови избори: Депутатите отхвърлиха кабинета “Пеевски-Борисов”

Аталай: Единият председател на ДПС е автентичен, а другият е много амбициозен

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции