<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=231685" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Русия се зака...

15-годишна пуши вейп и получи гърч

04 Юли 2024
0 219

15-годишна пуши вейп и получи гърч. Това се е случило в Пазарджик. Детето е прието в тежко състояние във Второ педиатрично отделение.

Синът, обвинен за побоя над автобусен шофьор, представил ТЕЛК, издаден от лекар, осъден за подкуп (видео)

15-годишна пуши вейп и получи гърч

Състоянието на тийнейджърката се е подобрило в следващите 12 часа, информира БНТ. Тя е излекувана и е изписана в добро здравословно състояние. Лекарите предупреждават родителите да наблюдават децата си и да говорят с тях, за да не употребяват такива модерни електронни цигари, които съдържат тетрахидроканабинол и може да са опасни за тяхното здраве.

Електронните цигари или наргилета са с високи дози никотин и са доста пристрастяващи за децата, съобщава БНТ. Те могат да причиняват белодробно заболяване, сърдечни проблеми. Медиците предупреждават, че може да се стигне до дихателна недостатъчност и смърт.

Ние от “Господарите” се надяваме повече родители да разговарят с децата си за опасностите от пушенето. Те следва да дават и добър пример. Колкото повече разговори са проведени, колкото повече контрол е приложен вкъщи, толкова по-малка е вероятността да има такива и подобни новини в информационния поток.

15-годишна пуши вейп и получи гърч

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции