<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=231731" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Синът, обвине...

Нови разкрития за жестокия побой на фен на мача Португалия – Словения (видео)

04 Юли 2024
0 404

След шокиращите кадри с побой по време на победата на Португалия над Словения с 3:0 след дузпи в 1/8-финален мач от UEFA EURO 2024 излязоха нови разкрития за случилото се на стадиона във Франкфурт.

Биячите на пребития фен при пропуснатата дузпа от Кристиано Роналдо в продълженията са служители на охранителната фирма “Секюритас”, съобщава Bild.de.

Преди мача с Португалия въпросните охранители били уведомени от организаторите на Европейското, че от този момент нататък, когато се играят мачове с участието на Роналдо мерките за сигурност трябва да бъдат засилени срещу всички желаещи да стигнат до голямата звезда на световния футбол.

Нови разкрития за жестокия побой на фен на мача Португалия &#8211; Словения (видео)
Снимка от побоя. Източник: X / Record

BBC се подигра на Кристиано Роналдо за пропуснатата дузпа

Очевидец разкрива пред немския таблоид, че на предварителната среща старши служител на службата за сигурност е обявил награда от 50 евро за всеки предотвратен бързоходец. Възможно е това съобщение да е накарало стюардите да откачат и да действат жестоко срещу феновете.

Какво точно стана?

На видеозапис от португалския вестник Record се вижда как фен е държан и бит от стюардите, а други фенове са задържани в един от четирите тунела на стадиона. Пострадалият запалянко е бутнат до стената и след това ударен с юмрук в главата. Накрая той пада на земята и още стюарди влизат и го държат. Докато фенът лежи, той е ритан и бит. Дори стюард притичва и го рита още по-силно. Не е ясно как се е стигнало до ситуацията и какво е предизвикало действията на стюардите.

УЕФА е наясно със случилото се и полицията води разследване.

Нови разкрития за жестокия побой на фен на мача Португалия – Словения (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции