<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=231755" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Синът, обвине...

Съдът окончателно реши, че “подпорната стена” на Алепу е законна

04 Юли 2024
0 231

Съдът окончателно реши, че “подпорната стена” на Алепу е законна. Това заяви 5-членен състав на Върховния административен съд (ВАС).

Собственикът на “Алепу Вилидж”: Ще поискаме ново разрешение за строеж (видео)

По този начин беше отменен и обявен за незаконосъобразен актът на служебния регионален министър Иван Шишков, с който той отказа да съгласува проекта “Алепу вилидж”, който предвижда строителството на жилищна сграда с 90 ваканционни апартамента. От фирмата инвеститор “Бриз 2000” уточниха, че планират да завършат докрай строителството, като си поставиха срок от две години.

Съдът окончателно реши, че &#8220;подпорната стена&#8221; на Алепу е законна

В момента по проекта е завършен първият етап, който включва изграждането на подпорна стена, укрепваща брега. До края на годината инвеститорът си постави за цел да придобие документите за завършването на обекта.

Коментарът на “Господарите”

По всичко изглежда, че за пореден път съдът действа в полза на бизнесмените и хората, които могат да си откупят правилното решение. Как сграда с 90 ваканционни апартамента е определена като “подпорна стена” и как това изобщо е законно? Отговори – няма. Няма и да има, защото сме затънали в корупция и безхаберие. Безочие и презастрояване на Черноморието. Срамота!

Нов строеж заплашва защитената ивица край “подпорната стена” на Алепу (видео)

Съдът окончателно реши, че “подпорната стена” на Алепу е законна

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции