<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=231981" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Охранител е п...

Охранител преби с метален бокс 19-годишен студент в бар на морето (видео)

08 Юли 2024
0 1862

Охранител на “Делта гард” преби с метален бокс 19-годишен студент в бар на морето, става ясно от репортаж на NOVA. Челюстта на младежа е счупена на 3 места.

Побоят се случил в заведение на плажа, където Владимир Чешмеджиев се забавлявал с приятели за Джулай морнинг. Причина за това, по думите му, станало парче пица, което без да искат бутнали на земята.

След 6-часовия побой във Враца: Накрая ми целуна ръцете и ми каза, че ми подарява живота (видео)

Оказало се, че агресорът не е посетител, а служител от фирмата „Делта гард“, охраняващ събитието.

Тя стана популярна покрай скандала “Осемте джуджета”, когато Илия Златанов обяви, че бизнесът му е бил отнет от бившия следовател Петьо Петров-Еврото с помощта на МВР и на “Делта гард”.

„През следващите 20 дни ще се храня само със сламка, спя основно по гръб и ми е ужасно некомфортно дори като излизам от вкъщи.”, сподели младежът, който и в момента е със специална шина и трудно говори.

Охранител преби с метален бокс 19-годишен студент в бар на морето (видео)
Пострадалият Владимир. Стоп кадър: NOVA

Валентин Захов е приятел на Владимир. Двамата се познават от деца и в злополучната нощ също били заедно. Той разказа за случилото се, като подчертава, че и двамата са отговорни и не са конфликтни.

Около 2 часа Валентин се изморил. Видял зад себе си ремарке, което помислил, че е част то декора на заведението, и седнал. Ремаркето се обърнало, а пицата, която била сложена върху него – паднала. Дошъл мъж с жилетка на охранителната фирма и му се скарал. Момчето предложило да му даде пари за нова пица, но последвал „отвратително силен шамар”.

Приятелят му Владимир се притичал на помощ и попитал защо охранителят го ударил. Последвал удар с „проблясващ метален предмет”. Според потърпевшия това най-вероятно било бокс.

Нападателят не е наш служител. Направихме проверка по снимка, но не успяхме да го заловим. Отговорникът, който е допуснал това нещо да се случи, беше уволнен.”, посочва Антон Великов, който е представител на охранителната фирма “Делта гард”. Въпросната вечер е била охранявана от 52 служители на фирмата.

Подобна проява на агресия е абсолютно неприемлива. Да не говорим как 52 служители на фирмата, които охраняват 1 бар на плажа, не са успели да помогнат на пострадалите момчета и да установят кой е нападателят.

Очакваме в най-скоро време полицията да го залови и да му наложи адекватно наказание.

Охранител преби с метален бокс 19-годишен студент в бар на морето (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции