<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=231998" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отстраниха п...

Колоездач краде наред номера на коли в София (видео)

08 Юли 2024
0 68

Колоездач краде наред номера на коли в София. Охранителни камери са заснели неизвестния крадец. От записите става ясно, че той действа предимно в столичния квартал “Бояна”.

Една от потърпевшите Джулия Янева разказва пред NOVA, че табелите на нейния автомобил били откраднати за първи път през май 2023 г. Преди дни се случило за втори път.

Ще успеят ли Сърбия и Косово да решат спора си за регистрационните номера?

Колоездач краде наред номера на коли в София (видео)
Снимка: Скрийншот, видео NOVA

Янева сподели, че след това тичането по мъките е ужасно. „Като ти се случи подобно нещо, отделяш поне два работни дни, за да се оправиш. Започваме с репатриране на автомобила до КАТ, вадене на нова регистрация. За  „Гражданската отговорност” и, ако имаме “Автокаско”, се правят анекси. Ако имаме винетка, се попъвла заявление за смяна на регистрационни табели. Това става или онлайн, или на място в АПИ”, обясни жената.

Слънчев бряг вече ще разполага с камери с изкуствен интелект

Не е ясно колко още жертви има велосипедистът-крадец. Но не надяваме служителите на реда бързо да установят неговата самоличност и да го привлекат към отговорност за деянията му!

Колоездач краде наред номера на коли в София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции