<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=232382" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: БФС обяви пет...

Българчетата, извели националите на Испания, разказаха за уникалното преживяване (видео)

11 Юли 2024
0 689

Българчетата, извели националите на Испания, разказаха за уникалното преживяване. Цели 11 деца имаха възможността да изведат испанския национален отбор на полуфинала срещу отбора на Франция.

Голяма част от децата споделиха, че са подкрепяли и снощния победител – отбора на Ла Роха. Трима от малките големи щастливци – Никола Куситасев, Николай Василев и Кристиян Николов, разказаха пред NOVA за футболните си предпочитания и емоцията, която са изпитали.

Българчета извеждат Испания за полуфинала с Франция

Българчетата, извели националите на Испания, разказаха за уникалното преживяване (видео)

Крис и Никола споделиха, че ще викат за Испания на финала в неделя. Николай смята, че ще победи отборът на Ла Роха, но все пак е за Англия.

Единствен той от тримата талисмани на испанския тим не иска да стане футболист като порасне. „Искам да стана инженер по роботика”, заяви малкият Ники.

Малчуганите споделиха, че вълнението им било огромно, защото на стадиона били гледани от 66 хиляди души и милиони на екраните. Те разказаха, че не са успяли да си кажат нищо с играчите на стадиона, защото много бързали. Въпреки това емоцията била незаменима и биха го повторили отново.

Хубаво е да виждаме толкова малки деца, които се вълнуват наистина от спорта и играта! Пожелаваме на тримата малчугани да станат добри и известни футболисти!

Българчетата, извели националите на Испания, разказаха за уникалното преживяване

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции