<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=232447" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ДПС е заплаше...

Пеевски си върна контрола над сайта, Доган си взе Facebook страницата

11 Юли 2024
0 434

Пеевски си върна контрола над сайта, Доган пък си взе официалната страница на ДПС Пресцентър във Facebook. След последната публикация на Делян Пеевски от снощи, свързана с поисканата му оставка, в късния следобед днес се появи и призивът на Ахмед Доган. Публикациите продължават с подкрепа към Ахмед Доган от международни партньори на ДПС. Също и с изявлението на съпредседателя на ДПС Джевдет Чакъров за изключването на още 17 депутати от парламентарната група на Движението, сред които е и самият той. Нито дума за Делян Пеевски, въпреки че до вчера той бе основният герой в публикациите.

Председателят на ДПС Делян Пеевски обаче си е върнал контрола над официалния сайт на ДПС.

Пеевски си върна контрола над сайта, Доган си взе Facebook страницата

След  кратко прекъсване в сайта около 17.00 ч., статиите и снимките за Пеевски се върнаха на официалната страница www.dps.bg. За сметка на това обръщенията  и статиите за почетния председател д-р Ахмед Доган, както и писмото му до структурите на партията, в което настоява за оставката на Пеевски и още петима от партията, вече ги няма.

По-рано в четвъртък ДПС изтри Пеевски от сайта си. Председателят на ДПС беше премахнат от официалния сайт на партията. При избиране на опция “Председател на ДПС” в сайта излиза грешка.

Появи се алтернативен сайт на ДПС

Появи се обаче алтернативен сайт на ДПС с публикации от Делян Пеевски. Дали този нов сайт е опит на Пеевски да поправи липсващата страница с информацията за него – няма как да разберем. Но дори и там, тя все още излиза като “ERROR 404”. А това звучи като нов готин прякор за Пеевски, защото той се оказа голямата грешка на политическата формация.

Все още в сайта липсва информация за председателя на Движението.

Очевидно сериалът продължава. Ще следим с интерес развитието му!

Пеевски си върна контрола над сайта, Доган си взе Facebook страницата

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции