<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=232587" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицаят, пре...

Оставиха в ареста полицая, счупил челюстта на млад мъж (видео)

12 Юли 2024
0 127

Оставиха в ареста полицая, счупил челюстта на млад мъж. Началниците му са били информирани от самия него, веднага след като са се появили първите снимки и интервюта в медиите. Това разказа в съдебната зала бащата на обвинения младши инспектор Христо Петров. Бургаският окръжен съд постанови най-тежката мярка – „задържане под стража”, информира NOVA.

Полицаят, пребил студент в бар на морето, се яви пред съда с белезници (видео)

21-годишният полицай от 4 РУ в Бургас остана безмълвен пред медиите. Адвокатите на обвинения за причиняване на средна телесна повреда по хулигански причини твърдят, че е имало провокация от компанията на пострадалия студент.

Тези от групичката на Владимир Радев. Шестима души го наобикалят. Какво да направи той сам? По-голяма гавра от това да вечеряш и да дойдат да ти направят тази мръсотия…”, коментира адвокат Бойчо Боев.

Защитниците твърдят, че компанията на пострадалия е била под влиянието на алкохол.

Нямам данни да са тествани, но се предполага, че са били в някакво алкохолно опиянение заради това, че са се намирали на такова събитие”, каза Мария Маркова от Районната прокуратура в Бургас.

Оставиха в ареста полицая, счупил челюстта на млад мъж (видео)
Снимка: Мартина Христова

В съдебната зала беше заявено, че полицейският служител не се е укривал след инцидента, а сам информирал прекия си началник.

Ако Христо се беше укривал, нямаше първо да се обади на началника си. Оттам нататък началникът му го вика. След ден, два му дава призовка. Той се подписва и я взема”, разказа Иван Петров.

Пред съда бащата увери, че лично той е закарал до районното управление в Созопол сина си за разпознаването. Въпреки това, съдът остави Христо в ареста.

Оставиха в ареста полицая, счупил челюстта на млад мъж (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции