<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=232596" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Контролът въ...

Кои области подкрепят Доган и кои Пеевски? (видео и карта)

13 Юли 2024
14 1363

Кои области подкрепят Доган и кои Пеевски? Такава информация излезе в Българската национална телевизия покрай конфликта между двамата функционери на ДПС.

Сезираха прокуратурата за твърдения на Доган за Пеевски

Зад почетния председател Доган са 12 области – София, Кърджали, Бургас, Разград, Русе и общинският съвет във Варна. Централите на партията в тези градове писаха декларации, които завършват така: “ДПС без Пеевски”.

Тук може да попаднат още Перник и Ямбол, ако се съди по последните им постове в социалните мрежи – там е ясно се вижда подкрепата за Доган.

Кои области подкрепят Доган и кои Пеевски? (видео и карта)

За Пеевски

Други 14 областни съвета на ДПС по едно и също време са разпространили идентична декларация. В тях се говори за заедност между Доган, Пеевски и Чакъров. Това е позиция, която се защитава от хората, които са зад Пеевски. Тук попадат структурите на ДПС в Благоевград, Велико Търново, Пазарджик, Пловдив, София област, Търговище, Хасково и Шумен.

Кои области подкрепят Доган и кои Пеевски? (видео и карта)

Трусовете в партията не спират. Доган спешно иска Пеевски да се оттегли като председател. Синът на Ирена Кръства обаче не би изпуснал така лесно кокала. Политическият чадър обаче се срина. Остава да видим последно действие от шоуто. Дано обаче нов Пеевски или нов Доган не се намерят. Именно това следва да бъде загрижеността на всички. Защото ако стане, означава, че пешките са вечни и са заменими от мистериозната задкулисна сила, която само мести фигурките на шахматната дъска.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции