<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=232798" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сезираха про...

“Кризите изискват нестандартни решения”: ПП-ДБ представят доклад за правителството (видео)

15 Юли 2024
0 386

“Кризите изискват нестандартни решения”: ПП-ДБ представят доклад за правителството. В момента председателят на “Продължаваме Промяната” Кирил Петков и акад. Николай Денков са на среща при президента Румен Радев.

&#8220;Кризите изискват нестандартни решения&#8221;: ПП-ДБ представят доклад за правителството (видео)

Радев обяви кога ще разговаря с ПП-ДБ за втория мандат

Молбата за среща с държавния глава беше на коалицията.

„Искаме да предложим пакет от закони и решения, с които да направим липсващата крачка, с която да помогнем да се разчисти политическата система от корумпирани лица”, посочи Денков. Той допълни, че кризите изискват нестандартни решения. Затова подчерта, че докладът, който са подготвили предлага именно такива решения.

От ПП-ДБ предложиха декларация и поискаха известно време от президента. Според държавния глава вторият мандат ги е изненадал. Радев заяви, че очаква незабавни действия от коалицията. И на тяхна база ще вземе решения кога да връчи втория мандат.

„Очаквам да предприемете незабавни стъпки за изясняване на ситуацията около намирането на политическа подкрепа в рамките на 50-ото Народно събрание първо по съставянето на правителството. От вашите действия и реакцията на политическите сили ще взема решения кога да връча втория мандат”, каза Радев.

„Очакванията са ни през утрешния ден това, което предлагаме, да бъде изпратено до всички народни представители и след това да видим дали ще има подкрепа”, обяви Денков.

Видео: “Дневник”

“Кризите изискват нестандартни решения”: ПП-ДБ представят доклад за правителството

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции