<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=232928" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Христо Стоич...

Христо Стоичков и Боби Михайлов загърбиха неразбирателствата (видео)

16 Юли 2024
0 978

Христо Стоичков и Боби Михайлов загърбиха неразбирателствата. Двамата се събраха в Залата на славата на Камата по повод 30 години от САЩ’ 94.

Стоичков: Вече 18 години българският футбол върви към блатото! (видео)

Днес се навършват 30 години от паметния финал на България срещу Германия през 94-та (видео)

Празничното събиране бе открито от домакина Стоичков. „В годините всеки е правил грешки, аз най-много сигурно, но днес е един от тези моменти, където… трябва да викна нашия капитан да дойде… Боби Михайлов!“, заяви емоционално Стоичков и покани на сцената бившия вратар и президент на БФС, след като двамата си стиснаха ръцете и се прегърнаха.

„Благодаря ти, Ицо. Първо искам искам да ти благодаря за тази крачка, така или иначе ние винаги сме били близки“, започна Боби Михайлов и допълни, че не е спирал да изпитва обич към бившия си съотборник.

Христо Стоичков и Боби Михайлов загърбиха неразбирателствата (видео)
снимка: Facebook/H8S Hristo Stoichkov

Припомняме, че Христо Стоичков отправи тежки думи за Михайлов след мач между Литекс и Локо София, когато той бе наставник на ловешкия тим. „Естествено, че съм нервен. Не може един, който иска да е някакъв фактор в българския футбол, да е най-големия боклук. Да, оня с перуката е същият, където е във Футболния съюз. Той също е боклук! То бива, бива тая простотия, ама чак пък толкова. Каква среща да търся с тоя от БФС, не му споменавай името. Докато някъде не го хвана, да го пребия. Това ще стане. Ако си мисли, че е много голям президент, ще е единственият в историята, който няма да отиде да гледа неговия отбор на световно първенство, а ще ходи само на екскурзии“, заяви навремето Стоичков.

Изглежда обаче днес те са решили да загърбят неразбирателствата и да си припомнят доброто старо време от 94-та година.

Видео: NOVA

Христо Стоичков и Боби Михайлов загърбиха неразбирателствата

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции