<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=233019" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Доналд Тръмп ...

Симпатизанти на Долад Тръмп си татуират лицето му след атентата (видео)

17 Юли 2024
0 42

Симпатизанти на Долад Тръмп си татуират лицето му след атентата. Броени дни след опита за покушение ликът на Доналд Тръмп с окървавено ухо и вдигнат юмрук се превърна в запазена марка на кандидат-президентската му кампания.

„Човекът беше прострелян и само милиметър го делеше от смъртта. В един момент той се изправи и каза на всички, че трябва да се борят. Това е емблематичен кадър и показва колко безстрашен е Тръмп и какъв лидер е”, коментира симпатизант на Тръмп.

Американци ликуват на първата публична изява на Тръмп след атентата (видео)

Фланелки с емблематичната снимка се продават край залата, в която се провежда Конгресът на Републиканската партия в Милуоки. Лицето му се отпечатва и появява на всевъзможни неща и места – от дрехи, до стени, а и вече – кожа.

Някои смели почитатели на кандидат-президента дори избраха да татуират този исторически миг върху телата си.

Атентат срещу Доналд Тръмп: Простреляха го в ухото (видео)

Видео: NOVA

Различните хора демонстрират подкрепата си по различен начин. Тези например са решили да покажат, че застават зад Доналд Тръмп, както си татуират лицето му с вдигнат юмрук. Предвид трайността на една татуировка, можем да кажем, че това е доста голям жест спрямо кандидата за президент на Републиканската партия.

Симпатизанти на Долад Тръмп си татуират лицето му след атентата

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции