<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=233348" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Камала Харис ...

От ПП-ДБ си спазиха обещанието и върнаха втория мандат (видео)

22 Юли 2024
0 80

От ПП-ДБ си спазиха обещанието и върнаха втория мандат. Очаквано, след като президентът Румен Радев връчи папката на коалицията, оттам я върнаха веднага. Причината е, че формацията не получи подкрепа от останалите партии за своята антикорупционна декларация.

ПП-ДБ връща втория мандат (видео)

Така и втория мандат остава неизпълнен. Точно както обещаха, че ще направят депутатите на “Продължаваме Промяната-Демократична България”.

От ПП-ДБ си спазиха обещанието и върнаха втория мандат (видео)

Вторият мандат отива при ПП-ДБ, ДПС вече не е втора по численост (видео)

Сега предстои президентът да реши на кого да връчи третия мандат. По всичко личи обаче, че дори и да бъде приет, и той няма да събере нужната подкрепа. Това означава, че ни чакат нови избори.

Видео: Facebook

В случай на такъв сценарий, който изглежда все по-вероятен, ви обръщаме внимание – този път да излезете да гласувате, но не защото са ви бутнали 50, 100, 200 лева, а по съвест! За да има най-накрая някаква промяна! Поредни предсрочни избори, а резултатът е един и същ, без значение кой ги печели – България няма качествено управление!

От ПП-ДБ си спазиха обещанието и върнаха втория мандат

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции