<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23370" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Футболният фен, ритал журналистка в корема, твърди, че тя го нападнала първа

11 Септември 2016
0 20194

"В това, което разказва Стиляна Божидарова, има съвсем малка истина. Тя ме ритна пред 20 души. Уцели ме в лицето със запалената си цигара". Това заяви за "Събуди се" по NOVA фенът на "Нефтохимик", който беше обвинен от журналистка, че я е пребил.

 

"3-годишният ми син ми беше до мен. Тогава я ритнах пред хората. Това е истина", призна Манол Петров. Ситуацията се разиграла посред бял ден пред очите на десетки свидетели на стадион "Лазур" в Бургас. По думите на Божидарова, 120-килограмовият мъж я съборил на земята и започнал да я рита в корема заради неин репортаж в бургаски сайт.

 

 

Във въпросната статия тя пише за футболист на "Нефтохимик", който е причакан и бит от фенове веднага след загубата на отбора от "Ботев " (Гълъбово).

 

"Стана най-немислимото. Бях съборена на земята и ритана с всичка сила в корема", разказва Стиляна Божидарова. Тя сподели, че пие успокоителни.

 

"Не може да ме унижаваш пред сина ми. Всеки има достойнство", обърна се Манол към нея.

 

Мъжът е един от тарторите в агитката на отбора. Работи като охранител в бургаски мол и е стар познайник на полицията основно с хулиганските си прояви по време на футболни срещи.

 

Той е бил задържан за 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда. Законът предвижда лишаване от свобода до 3 години.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции