<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=234126" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: БДЖ с официал...

6-годишно дете загина при нелеп инцидент с товарач в Русенско

29 Юли 2024
1 971

6-годишно дете загина при нелеп инцидент с товарач в Русенско. Случката е станала малко след 16:30 часа в неделя в село Кацелово, пише bTV.

Опасен ремонт на ясла в Русе застрашава деца (видео)

По първоначална информация 6-годишното момиче се намирало в коша на специализирана машина – телескопичен челен товарач, управляван от 44-годишен мъж. По време на движение по една от улиците в селото обаче детето паднало и било прегазено от машината.

6-годишно дете загина при нелеп инцидент с товарач в Русенско
снимка: iStock

На местопроизшествието е изпратен дежурен екип на полицейското районно управление в град Две могили, по-късно и дежурна оперативна група за извършване на оглед. На място пристигнал и екип на Спешна помощ, откъдето впоследствие съобщили, че момичето е починало в линейката на път за болницата.

Причините за инцидента се изясняват. Образувано е досъдебно производство.

Коментарът на “Господарите”

Шокирани сме да разберем, че животът на едно малко дете си е отишъл заради толкова нелеп инцидент. Защо детето е било там, кой си е позволил да го остави и защо не е помислил за безопасността му – въпроси, които задаваме и настояваме да чуем отговори. Трябва да бъде поета отговорност за случилото се! Съболезнования на родителите и близките!

6-годишно дете загина при нелеп инцидент с товарач в Русенско

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции