<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=234147" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Синът на собс...

Ужасна атака в Англия: 17-годишен уби две деца и рани други девет (видео)

30 Юли 2024
0 1023

Две деца са убити и още девет са ранени по време на свирепо нападение с нож в английския град Саутпорт, преадава NOVA.

Те са били атакувани от 17-годишен младеж, докато участват във ваканционен семинар за танци и йога на тема „Тейлър Суифт”. Шест от децата са в критично състояние, тежко ранени са и двама възрастни.

Властите отхвърлят версията за терористичен акт, но все още не се съобщават други мотиви. За момента не се коментират подбудите на извършителя. Той е бил арестуван бързо. Пристигнал е с такси от съседен град, в който живее, като е напуснал превозното средство без да заплати дължимата сума.

Ужасна атака в Англия: 17-годишен уби две деца и рани други девет (видео)
Източник: X / Eyewitness News

В първата седмица от лятната ваканция на учениците непълнолетният нападател нахлува в залата за танци и наранява децата подред. Те са били на възраст между 6 и 11 години. Някои от родителите, дошли за децата си, станали свидетели на деянието, тъй като всичко се е случило в последните минути на семинара.

Предполага се, че вратата е била отворена, заради горещото време. Някои от ранените деца са успeли да се измъкнат на улицата. Един от ранените възрастни е бизнесмен, чийто офис е в близост до мястото на семинара.

Членове на кралското семейство и политически лица изразиха съболезнованията си. Всички са шокирани от случилото се в иначе спокойното градче Саутпорт.

Според полицията няма други замесени. Предстоят да бъдат разкрити още детайли за състоянието на ранените и самоличността на извършителя.

Ужасно и немислимо деяние от страна на 17-годишния извършител. Надяваме се полицията да установи мотивите за нападението му в най-скоро време.

Най-искрени съболезнования на близките и семействата на жертвите.

Ужасна атака в Англия: 17-годишен уби две деца и рани други девет (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции