<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=234261" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Парламентът ...

“Мистър Кеш разцепи ДПС”: Пеевски обвинява Радев за собствените си каши (видео)

31 Юли 2024
0 1026

“Мистър Кеш разцепи ДПС”: Пеевски обвинява Радев за собствените си каши. Това заяви санкционираният по Магнитски депутат пред медиите в парламента днес.

Делян Пеевски обвини президента Румен Радев за разцеплението в партията, на която самият той е председател.

“Скоро ще разберете кой разцепи ДПС. Това е „Мистър Кеш“, заяви Пеевски. На въпрос “Тоест президентът е разцепил ДПС”, Пеевски отговори: “Точно така”.

&#8220;Мистър Кеш разцепи ДПС&#8221;: Пеевски обвинява Радев за собствените си каши (видео)
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ЛФ)

“Шефът е “Мистър Кеш”. Той командва всички. Всички в тази игра са пионки на Радев. Вчера се опита, през пионките си от ПП-ДБ, да организира сваляне на шефката на парламента Рая Назарян”, категоричен е депутатът от ДПС.

Той добави: „Тайната, малка партийка на „Мистър Кеш“ ще я видите. Трябва да влезе в парламента, да подготви удобно къде да седне, когато му свърши мандатът, защото няма куража да излезе сега“.

Видео: YouTube / MediaMall

Пеевски всячески се опитва да препише вината на някого другиго за собствените си грешки и каши, които сътвори в ДПС. Именно той и най-вече неговото его са причината за разцеплението в партията. Това стана ясно за цялата българска общественост и не може да се скрие колкото и “Мистър Кеш-овци” да извади от ръкавите си!

Война в ДПС! Борисов оцеля… засега (видео)

Пеевски ще приземява Радев (видео)

ДПС изтри Пеевски от сайта си (видео)

“Мистър Кеш разцепи ДПС”: Пеевски обвинява Радев за собствените си каши

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции