<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=234293" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Главчев и Сто...

Рая Назарян нямала амбиции да става служебен премиер (видео)

31 Юли 2024
1 284

Рая Назарян нямала амбиции да става служебен премиер. Това заяви самата тя днес по време на изявление в Народното събрание.

Думите ѝ бяха по повод въпрос относно това дали би приела поста на служебен премиер, ако се стигне до конструиране на служебно правителство и президентът Румен Радев ѝ предложи да стане служебен премиер.

Рая Назарян нямала амбиции да става служебен премиер (видео)
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ЛФ)

Председателят на 50-ото Народно събрание беше категорична, че при такъв сценарий ще откаже. “Нямам амбиции да ставам служебен премиер”, подчерта тя.

Рая Назарян коментира пред журналисти лансираната от съпредседателя на ДПС Делян Пеевски хипотеза, че се готви нейното отстраняване от поста, за да бъде сложен “удобен” за президента човек на мястото ѝ, който да бъде назначен след това за служебен министър-председател.

“Мистър Кеш разцепи ДПС”: Пеевски обвинява Радев за собствените си каши (видео)

“Не съм дала нито един повод, за да се налага смяна на председателя на Народното събрание. Напротив, смятам, че съм положила много усилия и е възвърнат диалогът между различните партии. Място за подобни хипотези няма”, заяви Назарян.

Видео: БТА

Наблюдаваме поредния парламентарен цирк, в който участниците си подмятат престрелки чрез медиите. Вместо да седнат като големи хора и да се разберат помежду си! Все по-вероятна става възможността да отидем на нови избори, а родните депутати изглежда, че точно това целят.

Рая Назарян нямала амбиции да става служебен премиер

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции