<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=234299" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Задържаха из...

Емблематичният бикини костюм на принцеса Лея беше продаден за колосална сума (видео)

31 Юли 2024
0 318

Емблематичният бикини костюм на принцеса Лея беше продаден за колосална сума. Златният тоалет, носен от Кари Фишър на снимачната площадка на “Междузвездни войни: Завръщането на джедаите”, беше продаден на търг за 175 000 долара, съобщи CNN.

Костюмът от седем части, който също включва пръстени за бедрата, ръкави и гривна, отиде при неидентифициран колекционер по време на двудневен търг, включващ над 500 артикула от холивудски продукции.

Бикини костюмът на принцеса Лея се е превърнал в култов фаворит сред феновете на “Междузвездни войни”. Домакините на разпродажбата, я описаха като „един от най-запомнящите се“ тоалети в историята на франчайза.

Покойната актриса беше казала през 2016 г., че е изпитвала дискомфорт от това, че е „почти гола“ с този костюм: „Това не беше мой избор. Когато Лукас ми показа тоалета, помислих, че се шегува.“

Почина Кари Фишър, която изигра принцеса Лея от “Междузвездни войни”

Тоалетът е създаден от бижутера и скулптора Ричард Милър с помощта на смола. В документален филм Милър призна, че „оскъдният“ костюм е бил предназначен да илюстрира как принцесата се е превърнала в жена в хода на оригиналната трилогия.

Видео: X

Емблематичният бикини костюм на принцеса Лея беше продаден за колосална сума

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции