<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=234403" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Главният арх...

Заместник-министърът на земеделието подаде оставка

01 Август 2024
0 79

Заместник-министърът на земеделието Таня Георгиева подаде оставка. Днес Министерски съвет я освободи от длъжност със заповед на премиера Димитър Главчев, предава NOVA.

Депутатите щяха да се сбият заради награждаване на министър от социализма (видео)

Решението влиза в сила от 5 август.

Заместник-министърът на земеделието подаде оставка
Източник: Facebook

Личното ми решение да подам оставка от поста заместник-министър на земеделието и храните взех след като вчера късно приключих с успех преговорите с Европейската комисия относно предстоящия целеви прием по подмярка 4.1 на ПРСР за ефективно управление на водите в стопанствата. Очаквайте в експедитивен порядък актуализираните насоки и старт на прием с бюджет от 100 млн. лв.

Молбата ми за освобождаване вече е депозирана в Министерския съвет. Оставка не ми бе поискана нито от премиера, нито от министъра – решението е мое. Дали можех да подам оставка преди две седмици? Да, но всяка кауза и успех искат отдаденост и професионализъм. А и толкова маски и лъжи паднаха, но и ще продължат да падат.

Благодаря за категоричната подкрепа на браншовите организации от сектора, асоциациите на местните общности и синдикатите в земеделието.”, написа Георгиева във Facebook.

Заместник-министърът на земеделието подаде оставка

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции