<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=234474" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Възрастен мъ...

Жестоко пребитият Филип се обърна към нападателите си: Фокусирайте се върху любовта в живота си (видео)

02 Август 2024
0 1678

Жестоко пребитият Филип се обърна към нападателите си: Фокусирайте се върху любовта в живота си. Това послание отправи 27-годишният младеж към своите нападатели.

Въпреки преживяната травма, Филип намери сили да излезе в национален ефир и да помоли охранителите от пловдивския нощен клуб, които се отнесоха с него брутално, да намерят път към хубавите неща в живота.

Жестоко пребитият Филип се обърна към нападателите си: Фокусирайте се върху любовта в живота си (видео)
Снимка: Скрийншот, видео bTV

За историята на Филип ви разказахме още вчера. Цяла България стана съпричастна към травмиращия сблъсък с българската система на този млад мъж.

Младежът беше пребит жестоко, без основателна причина, по негови думи и тези на неговите приятели, от охранителите на нощен клуб “Secrets” в Пловдив.

След огромната вълна от реакции вчера в социалните мрежи, Филип днес разказа от първо лице историята си пред bTV. От днешния му разказ стана ясно, че това жестоко посегателство е станало пред очите на цялото заведение.

Тези охранители са си позволили да го пребият пред всички клиенти на дискотеката!

Коментарът на “Господарите”

Ние, както винаги, сме на страната не на жертвата или насилника, а на ИСТИНАТА. Очакваме с нетърпение от клуб “Secrets” да излязат с позиция с “абсолютната истина”, както заявиха на свое стори в Instagram, че ще направят.

Жестоко пребитият Филип се обърна към нападателите си: Фокусирайте се върху любовта в живота си (видео)
Снимка: Скрийншот, Instagram стори на клуб “Secrets”

Само едно уточнение от нас, които сме учили за комуникатори, такова нещо, като “абсолютна истина”, не съществува! Истината е понятие, което се интерпретира различно от всеки.

Точно както истината за Филип, неговите приятели и всички свидетели на посегателството върху него е една, а истината за охранителите на “Secrets”, собственика Пламен Кронев и управителя Гроздан Калинов, е съвсем различна.

Въпросният Гроздан Калинов имаше наглостта да изпрати на наш редактор т.нар. “позиция” на заведението, в която призовават да “останем на линия” за тяхната “абсолютна истина”.

Скъпи, клуб “Secrets”,

Уважаеми, г-н Пламен Кронев и г-н Гроздан Калинов,

Съдбата на Филип, както и на всички пребити от вашите охранители НЕ Е РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ. Ние ще “останем на линия”, защото това ни е работата като журналисти, да ви изчакаме и да видим с какво оправдание ще излезете от ситуацията, в която сте нагазили до ушите!

Оправдание за подобна агресия и жестокост обаче НЯМА! И ние ще настояваме за справедливост за всички пострадали от вашите ръце! Ръце, пазени с полицейски чадър. Това стана ясно за всеки българин, който може да види по-далеч от носа си.

Скоро истината, такава, каквато е, ще излезе наяве и отговорните за счупените зъби, потрошените кости и счупените ребра на незнайно колко невинни души, ще получат заслуженото!

Както Филип каза – “Фокусирайте се върху любовта в живота си, а не върху насилието“!

#НеНаНасилието

За старите проявления на г-н Пламен Кронев, който снощи сметна за нужно да отпразнува (по информация от наш доверен източник) в нощно заведение в Слънчев бряг разследването, което в момента тече срещу клуба му, можете да прочетете тук:

Момче е жестоко пребито от охранители на известен клуб в Пловдив – полицията пази собственика

Някои хора си мислят, че са недосегаеми, но животът много бързо може да им покаже, че са просто поредните, които са се помислили за нещо повече от останалите хора! И ние от “Господарите” ще настояваме именно за това приземяване!

Жестоко пребитият Филип се обърна към нападателите си: Фокусирайте се върху любовта в живота си

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции