<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=234490" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Селин Дион пя...

Ще правят филм по мемоарите на Бритни Спиърс

02 Август 2024
0 30

Ще правят филм по мемоарите на Бритни Спиърс, съобщи американското издание “Variety”. Филмовият гигант “Universal” получи правата за екранизация на мемоарите на певицата.

Режисьор на биографичния филм ще бъде Джон Чу, познат от филма “Луди богати азиатци”. А продуцент е Марк Плат.

За филма загатна и самата певица в социалните мрежи. Тя написа: “Развълнувана съм да споделя със своите фенове, че работя по таен проект с Марк Плат. Той винаги е правил любимите ми филми.”

Бритни Спиърс ще издаде мемоари срещу 15 милиона долара

Мемоарите на Бритни

Книгата “Жената в мен” има продадени над 2.5 млн. копия само в САЩ. Аудиокнигата, прочетена от актрисата Мишел Уилямс, се превърна в най-бързо продаваното издание в историята на Simon & Schuster. Тя също оглави класацията за аудиокниги на Spotify през 2023 г.

В мемоарите си носителката на няколко награди “Грами” разказва за пътя си към голямата сцена, който тръгва от известния “Клуб Мики Маус”. Там навлиза и в дълбочина за отношенията ѝ с певеца Джъстин Тимбърлейк и нейното семейство. Бритни описва как най-близките ѝ хора непрекъснато се опитват да контролират живота ѝ, както и за последвалия психически срив.

20 години по-късно Бритни Спиърс споделя защо е била принудена да направи аборт

Написани с неподправена откровеност и хумор, мемоарите на Спиърс осветяват непреходната сила на музиката и любовта и показват колко е важно една жена да разкаже историята си от свое име, така, както я е преживяла, пише и в официалния синопсис на българското издание на книгата.

“Излях сърцето и душата си в мемоарите си и съм благодарна на моите фенове и читатели по целия свят за тяхната подкрепа”, заяви певицата малко след тяхното излизане.

Ще правят филм по мемоарите на Бритни Спиърс

Ролята на “Universal”

Филмовото студио “Universal” вече има няколко успешни музикални биографични филма. Освен този за Бритни Спиърс в момента работи по филм за рапъра Снуп Дог, както и по филм, вдъхновен от музиката на Принс.

Разкритията на Бритни Спиърс смазали Джъстин Тимбърлейк

Студиото наскоро приключи продукцията и по проект на Фарел Уилямс и Мишел Гондри. Междувременно първата част от адаптацията на Джон Чу и Марк Плат на хитовия бродуейски мюзикъл Wicked с участието на Синтия Ериво и Ариана Гранде ще излезе по кината на 22 ноември.

“Universal” обаче спря проекта за биографичния филм за Мадона миналата година. Певицата наскоро сподели снимки в Instagram профила си, показвайки, че е възобновила работата си по него.

Ще правят филм по мемоарите на Бритни Спиърс

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции