<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=234509" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жестоко преб...

Охраняващата фирма на клуб “Secrets” твърди, че Филип пръв е ударил двама нейни служители

02 Август 2024
0 2321

Охраняващата фирма на клуб “Secrets” твърди, че Филип пръв е ударил двама нейни служители. С това изявление излязоха от „Гелев-ЕВГ” ЕООД, които отговарят за охраняването на пловдивския нощен клуб “Secrets”. Точно служителите на тази фирма са обвинени от 27-годишния Филип в нанасяне на жесток побой.

Филип днес се обърна с призив за любов към своите нападатели. А ето как те се обръщат към него – с лъжливи обвинения!

Цялата позиция на охранителната фирма е публикувана от TrafficNews без редакторска намеса: 

“Във връзка с отправеното обвинение от лицето „Филип Крус” към служителите на фирма „Гелев-ЕВГ” ЕООД за нанесен му побой в дискотека „Сикретс”, искаме да заявим, че сме запознати със случая, провеждаме вътрешна проверка и държим истината да излезе наяве”, започват оттам.

“Напълно разбираме възмущението на хората при така представената версия и показани снимки. В момента тече разследване от полицията, на които оказваме пълно съдействие. С прегледа на видеозаписите, които сме предоставили на полицията, от наша страна, установяваме пълно несъответствие с казаното от него и реалната ситуация. Охраната е била повикана заради агресивното поведение на лицето спрямо клиенти на заведението. Неговата агресия не е престанала и е довело до извеждането му. Твърдението ,че лицето е било изведено без причина е напълно невярно”, твърдят от фирмата.

Момче е жестоко пребито от охранители на известен клуб в Пловдив – полицията пази собственика

“На видеозаписите се вижда, че при изваждането му от дискотеката, по целия път навън той е държан от двама охранители и от никой не е удрян или душен. След като бива изваден от клуба, вместо да си тръгне започва да налита на охранителите, като излезлите лица от неговата компания не упяват да го удържат, ясно се вижда как той нанася удари с юмрук, вследствие на което имаме двама пострадали служители”, допълват още от „Гелев –ЕВГ” ЕООД.

“Това се потвърждава, както от служители така и от клиенти на заведението. След приключване на разследването ще съдействаме за публикуване на видеозаписите. Фирма „Гелев –ЕВГ” ЕООД е с дългогодишен опит в охраната на нощни заведения и всякакъв вид мероприятия изискващи физическа охрана за опазване на реда,спокойствието и сигурноста на хората. Периодично се провеждат инструктажи на служителите”, твърдят още.

“Ние, както и клуб „Сикретс”, не толерираме под никаква форма пряви на превишаване на служебните правомощия. Бъде ли установено такова при разследването, въпросният служител ще си понесе последствията. Ако някой цели да става известен и да набира последователи,то нека да не става за наша сметка. При потвърждаване на подобни неистини, ще предприемем съответните законови мерки, включително и финансови такива за уронване престижа на фирмата”, категорични са от „Гелев –ЕВГ” ЕООД.

Коментарът на “Господарите”

Е, скъпи приятели, ден по-късно, все пак от фирмата-охранител успяха да измислят някаква версия. Все пак, за да се уговорят “свидетели” и “потърпевши” се изисква необходимото време.

За съжаление ни е пределно ясно как процедират хората, пазени от полицията, в такива случаи. Ще видим как няколко човека излизат с противоположна на Филип версия, записите от видеонаблюдението изведнъж ще се окажат изтрити, а разследването ще приключи в полза на клуб “Secrets”.

Добре дошли в България – страната на абсурдите! Страната, в която биячите побеждават, а набитите да се оправят!

А колкото до обвиненията, че “някой” иска да става известен на незий гръб, не знаем кой точно представя разследването за физическо насилие като рекламна кампания. Но все пак… не целим популярност и привличане на последователи в социалните мрежи, нали? 

Охраняващата фирма на клуб &#8220;Secrets&#8221; твърди, че Филип пръв е ударил двама нейни служители
Снимка: Скрийншот, Instagram стори на клуб “Secrets”

Филип днес се обърна с призив за любов към своите нападатели, а ето как те се обръщат към него – с лъжливи обвинения! Правете си изводите…

Жестоко пребитият Филип се обърна към нападателите си: Фокусирайте се върху любовта в живота си (видео)

Ние обаче няма да оставим този случай така. Защото българският народ видя с очите си какво означава полицейски чадър. Да видим на колко дъжд обаче може да издържи той!

Охраняващата фирма на клуб “Secrets” твърди, че Филип пръв е ударил двама нейни служители

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции