<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=234678" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Без деца на п...

Прегазеното на плажа дете все още е в тежко, но стабилно състояние

05 Август 2024
0 669

Прегазеното на плажа дете все още е в тежко, но стабилно състояние, става ясно от изявление на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов”. Военен самолет „Спартан” транспортира 9-годишното дете до столичната спешна болница в събота.

Прегазеното на плажа дете все още е в тежко, но стабилно състояние
Снимка: iStock

Дете е прегазено от почистваща машина на плажа в Созопол

Инцидентът стана на централния плаж в Созопол. Детето беше прегазено от шофьор на трактор, който заравнявал пясъка.

Момченцето в момента е настанено в Детската реанимация на “Пирогов”. От болницата съобщават още, че нощта е преминала спокойно, а детето е със стабилни жизнени показатели и се влиза в контакт с него.

Предните дни стана ясно, че водачът на тежката машина не е употребявал алкохол или наркотични вещества. Той си е вършил работата според правилата.

Пострадалото дете на плажа в Созопол се е качило на почистващата машина (видео)

Детето е било любопитно и се е казчило на машината, което е довело до инцидента. Неговите роднини споделиха, че са го оставили без надзор “само за 2-3 минути”.

Призоваваме всички родители да не оставят децата си без надзор, защото лошото се случва за секунди! Момент невнимание и може да стане фатално…Молим се за детенцето да няма трайни увреждания!

Прегазеното на плажа дете все още е в тежко, но стабилно състояние

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции