<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=234917" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Крокодилът К...

Жителите на няколко столични квартала се събудиха с повредени автомобили (видео)

07 Август 2024
0 499

Жителите на няколко столични квартала се събудиха с повредени автомобили. Десетки коли в три столични квартала осъмнаха с нарязани гуми. Това се случва в централната част на София, най-вероятно посред нощ. NOVA предаде от мястото на посегателството и на живото включване видяхме около 20 коли със спукани гуми. Вандализмът е “сътворен” в ж. к. “Сердика”, “Зона Б-5” и “Зона Б-19”.

Жителите на няколко столични квартала се събудиха с повредени автомобили (видео)

Двамата от потърпевшите – Иван и Александър разказват за случая. Те са само част от собствениците, които заварват колите си с щети.

Иван разказа, че когато видял гумите си, до него дошли и други хора, за да му кажат, че са открили автомобилите си в такова състояние. Лично той преброил поне 21 автомобила със срязани гуми. Той споделя, че му е коствало 550 лева да поправи щетите.

От МВР са задържали по случая 48-годишен мъж с психическо заболяване.

Това е поредното посегателство на авмобили в София. Собствениците на десетки автомобили заварват колите си в неизползваемо състояние. Питаме: Какво става, ако нямат възможност да заменят гумите си с нови, или си изкарват прехраната с колата си?

Крайно време е в солицата да се вземат по-адекватни мерки спрямо вандалите! Хората не могат да продължават да вадят пари от собствения си джоб, защото някой си е решил да мине и да спука гумите на 50 коли!

Кола осъмна залята с блажна боя, друга в района – със спукани гуми (видео)

В центъра на София системно осъмват с надрани автомобили и спукани гуми (видео)

Съсед пука наред автомобилни гуми в “Люлин” (видео)

Жителите на няколко столични квартала се събудиха с повредени автомобили

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции