<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23502" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Човек едва ус...

Сериалът "#Кифла" поема към сезон 2 и нови морски дестинации

21 Септември 2016
0 7774

Морските дестинации остават все така популярни дори в началото на есента – благодарение на новия дългоочакван сезон на "#Кифла". Вторият сезон на пародийния уеб сериал стартира от 19 септември във Vbox7.com, за да отведе Бети и Валчето до родното Черноморие, в пълна бойна готовност за нови приключения. Двете млади дами отиват на мечтаната ваканция в търсене на любов, приключения и… принцове на бели яхти. Още в самото начало и епизод 1 вместо на мечтания курорт, те се оказват на грешно място и се налага да съставят истински кризисен план за "плажни кифли". По пътя ги застигат всякакви неудачи, но момичетата не се отказват да си изкарат добре. Очакват ги нови купони, най-различни запознанства, а пък и знае ли човек – може мечтите им да се сбъднат… в епизодите във Vbox7.com понеделник и четвъртък в 16.00 часа.

 

Палци на двете момичета по време на целия сезон на "#Кифла" ще стискат куп известни личности с епизодични роли, между които телевизионния водещ Милен Цветков, репортерът от Господари на ефира Боби Касиков, както и Димитър Кирязов (Ванката) и Филип Стоянов (Филяка) от уеб сериала "Типично". Постоянна роля в сериала има и Ангел Ангелов от група "Оги23", който влиза в ролята  на сърф учителя Боби.

 

Още с първия си сезон, за малко повече от месец първият уеб пародиен сериал "#Кифла" от продуцентите 7Talents успя да спечели сърцата на онлайн потребителите с над милион и половина гледания.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции