<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=235302" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: След гонка с ...

Пътнически самолет се разби в жилищен район в Бразилия (видео)

09 Август 2024
1 1005

Пътнически самолет се разби в жилищен район в Бразилия. Машината с 62-ма души на борда е паднала в бразилския щат Сао Пауло в петък, предаде CNBC.

Авиокомпанията Voepass потвърди в изявление, че самолет, пътуващ за международното летище Гуарульос в Сао Пауло, се е разбил в град Винхедо с 58 пътници и 4 членове на екипажа на борда. В съобщението не се казва каква е причината за инцидента.

На събитие в Южна Бразилия президентът Луис Инасио Лула да Силва е помолил тълпата да запази минута мълчание, съобщавайки трагичната новина. Той каза, че изглежда всички пътници и екипажът на борда са загинали, без да уточнява как е получена тази информация.

Видеозаписът, получен от AP от случаен наблюдател, показва най-малко две тела, разпръснати около пламтящи парчета от останки.

Пожарникари, военна полиция и службата за гражданска защита са изпратили екипи на мястото на катастрофата във Винхедо. Властите са затворили входа на жилищния район, където е паднал самолетът.

Видеоклип в социалните медии показва самолет, който пада със скорост към земята. Други кадри са заснети буквално до горящата машина.

Пасажерите на руски пътнически самолет загинаха, след като той се разби

Пътнически самолет се разби в жилищен район в Бразилия (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции