<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=235404" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Все още се тъ...

Артистът Филип Аврамов ще се яви на изборите през октомври (видео)

11 Август 2024
0 501

Артистът Филип Аврамов ще се яви на изборите през октомври. С леко намигване, но напълно сериозно и не на шега, той обяви, че е готов да излезе и на политическата сцена.

„Правим го единствено заради държавната субсидия. По отношение на името „ПЪН” – то означава „Политическия ъгъл на народа”, защото от доста време сме натикани в ъгъла”, обяви актьорът.

Филип Аврамов отбеляза, че основаването на партията му ще се случи на 50-ия му рожден ден. 

Артистът Филип Аврамов ще се яви на изборите през октомври (видео)
Снимка: Скрийншот, видео NOVA

„Това е просто друго амплоа. Родните политици доказаха, че са по-добри актьори от самите професионалисти. Време е това да се промени и аз да изляза на една малко по-различна сцена, тъй като години наред има натрупано напрежение”, посочи Аврамов и допълни, че през годините е получавал много политически предложения. 

БСП ще се яви като коалиция на изборите през октомври (видео)

Той е на мнение, че българският народ чува когато кажеш нещата през хумор. „От 7034 цели, които сме си поставили, мога да ви изброя само седем сега“, каза той. 

Видео: NOVA

Пожелаваме успех на Аврамов в новото му амплоа! Надяваме се да срещне нужната подкрепа и да бъде достойна опозиция на сегашните ни управляващи!

Артистът Филип Аврамов ще се яви на изборите през октомври

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции