<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=235729" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Новите немск...

Задържаха мъж, опитал да краде части от локомотив на БДЖ

14 Август 2024
0 62

Задържаха мъж, опитал да краде части от локомотив на БДЖ. Случката е станала в района на ул. „Заводска“ в столицата, предава bTV.

Касиерка в БДЖ не приема монети, защото… така (видео)

На 4 август служител по сигурността в депото е сигнализирал във Второ РУ за кражба на части от електрически локомотив. Извършителят е бил забелязан от служители на БДЖ, докато е подготвял за изнасяне снетите от машината части, допълват от МВР. 

Задържаха мъж, опитал да краде части от локомотив на БДЖ
снимка: iStock

На сигнала незабавно откликнал екип на управлението и в резултат на предприетите действия извършителят – 32-годишен мъж с множество криминални прояви е бил задържан. След доклад на материалите пред районен прокурор, на мъжа е повдигнато обвинение и му наложена мярка „задържане под стража“ за 72 часа.

Коментарът на “Господарите”

Това не е първият случай, в който някой се опитва и дори успява да открадне от БДЖ. Защо обаче никой не охранява депата както трябва и се допускат подобни своеволия? Надяваме се, че ще бъде затегнат контрола, а мъжът наказан, за да не продължи да краде.

Задържаха мъж, опитал да краде части от локомотив на БДЖ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции