<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=235838" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицай бе см...

Бащата на Ламин Ямал е бил нападнат и наръган в родния му град

15 Август 2024
0 364

Бащата на Ламин Ямал е бил нападнат и наръган в родния му град. Трима души са били арестувани, а четвърти се издирва, предава BBC.

Ламин Ямал успешно се превръща във фаворит за “Златната топка”

Според източник, близък до семейството, животът на Насрауи, който е бил наръган няколко пъти, е вън от опасност и състоянието му е стабилно. Като остава под наблюдение. Не са дадени повече подробности за инцидента освен, че е станал в сряда на паркинг в каталунския град Матаро, на 30 км от Барселона, в родния квартал на Ямал – “Рокафонда”.

Около 2 часа по-късно – някъде към полунощ, трима души са били задържани в комисариата на Матаро, докато се издирва и четвъртият им съучастник. Твърди се, че те също като бащата на Ямал са мароканци или от съседни държави в Северна Африка. Според вестник “Ла Вангуардия” инцидентът е станал след спор на улицата. Мъжете са заговорили бащата на Ямал, докато той е разхождал кучето си. Осведомени пък твърдят, че ставало въпрос за разчистване на сметки от стара вражда.

Бащата на Ламин Ямал е бил нападнат и наръган в родния му град
снимка: iStock

Историята на Ямал

Мунир Насрауи е в университетската болница „Триас и Пуйол” в кампуса „Кан Рути”. В град Бадалона, който е на 10 километра от Барселона.

По непотвърдена информация и неясни снимки и видеа самият Ямал е дошъл в болницата при баща си и едва е бил успокоен от полицията. Суперзвездата на Барселона е много привързан към него, защото реално той го е отгледал, след като се развежда с майка му, която е от Екваториална Гвинея. Така едва 3-годишен, Ямал остава да живее с баща си именно в „Рокафонда” в Матаро. Затова и при всяка възможност 17-годишният испански национал демонстрира своята признателност към този скромен квартал. Ямал при всяка възможност прави знак с ръце, който показва числото 304. Такъв е номерът на пощенския код на „Рокафонда”.

Бащата на Ламин Ямал е бил нападнат и наръган в родния му град

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции